Så här tyckte man om Bergslagsloppet 2014

By 24 september, 2014 Okategoriserade No Comments

Efter loppet gick det ut en enkät till de flesta av deltagarna i Bergslagsloppet 20 och Bergslagsloppet 70. Sammanställningen är nu klart och tack alla ni 151 personer som tog er tid att svara! Tack också till Sofia på Markör som genomförde enkäten. Länk till hela enkäten finner du här: http://web.easyresearch.se/APP/ReportLogin.aspx?P=10788.262717

Mycket upplevdes positivt av er deltagare. T ex tyckte hela 88% att helhetsintrycket av arrangemanget var bra eller mycket bra och 89% kan tänka sig att delta i loppet igen. Vi är jätteglada över dessa fina omdömmen!

Samtidigt finns det mycket att förbättra och många av de saker vi kommer att ta tag i inför nästa år återkommer också i enkäten. Sammanfattningsvis kan förbättringspunkterna kokas ner till bättre information inför och under tävlingen, minska/ta bort asfalten på banan samt att det önskas fler distanser att välja mellan. Information kring dessa förbättringar kommer löpande. Bland annat har vi till nästa år ett helt ombyggt Ånnaboda att tillgå efter vinter-SM som arrangeras där. Det innebär nya omklädningsrum, fler duschar, fler toaletter och en helt ny cykeltvätt.

Vi ser redan fram emot Bergslagsloppet 2015!