Ingen lista över resultaten 2015

By 18 oktober, 2015 Okategoriserade No Comments

Som du säkert uppmärksammat har vi haft stora problem att få fram en lista över resultaten till Bergslagsloppet. Vår tidtagningsleverantör fick tekniska problem under loppet och har fram till nu försökt att återskapa en tillförlitlig lista. Vi måste nu tyvärr konstatera att de inte har lyckats till 100%. Detta innebär att det inte kommer att finnas en officiell lista över resultaten för Bergslagsloppet 2015. Som arrangör av Bergslagsloppet känner vi en stor frustration och besvikelse över detta men kan bara konstatera att tekniken svek oss.

Tidtagningstjänsten hyrdes in från en mycket erfaren och flitigt anlitad leverantör. Det var när deltagarna i Marathon-SM började gå i mål som de tekniska problemen började för Bergslagsloppet. Vissa åkare fick längre tider noterade, vissa åkare fick kortare tider noterade och vissa fick inga tider alls. Vår tidtagningsleverantör har fram tills nu jobbat med att återskapa en lista över resultaten, bland annat med hjälp av det back up system som finns men även det har till slut visat sig fallera.

Vi vill därför kompensera samtliga deltagare i Bergslagsloppet, oavsett om man fått en tid eller inte i den preliminära listan över resultaten. Alla deltagare får därför 20% i rabatt på ordinarie anmälningsavgift för Bergslagsloppet 2016. Vid anmälan för nästa års lopp kommer det tydligt framgå hur man tar del av rabatten.